Dupa intoarcerea in stil mafiot, Carcotasii au reusit sa bata recordurile de audienta si au ocupat locul fruntas in preferintele publicului telespectator.
Conform datelor furnizate de GfK Romania, duminica, 20 septembrie, “Cronica Carcotasilor” de la Prima TV a reusit sa surclaseze programele de la Antena 1, Pro TV si Acasa TV.

Difuzat in intervalul 15:00 – 18:00, show-ul “Cronica Carcotasilor” a fost lider de audienta si a inregistrat o medie de 2,7 puncte de rating si 11,7% cota de piata. Programele de la Antena 1 au ocupat pozitia secunda a clasamentului, cu 1,9 puncte de rating si 8,6 share, iar cele de la Pro TV au situat statia pe locul trei in preferintele telespectatorilor cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani din mediul urban, cu 1,6 puncte de rating si 7,2% cota de piata. Telenovela de la Acasa TV, nu a reusit sa atinga decat o medie de 0,8 puncte de rating si 3,6 share, ocupand locul patru.

La 16:52, Prima TV a inregistrat minutul de aur, atunci cand “Cronica Carcotasilor a atins varful de 4,4 puncte de rating si 19,8% cota de piata, spre deosebire de Antena 1 care a inregistrat doar 1,6 puncte de rating si 7 share, sau Pro TV cu 1 punct de rating si 4,4% cota de piata, ori Acasa TV, cu 0,3 rating si 1,4 share.

“Le multumim telespectatorilor care nu au uitat de famiglia noastra si au urmarit “Clanul Carcotasilor”. Si nu uitati! Voi va uitati la noi si noi avem grija de voi.”, a declarat Serban Huidu tuturor celor care au inteles ca s-a dus sezonul "dragutismelor" si "bunismelor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.