Prezenta la Targul Imobiliar Project Expo, vedeta a atras ca un magnet sute de vizitatori la standul Cartierului Latin, prezentand oferte avantajoase
A patra editie a targului imobiliar Project Expo s-a incheiat ieri intr-o nota foarte optimista, atat pentru vizitatori, cat si pentru dezvoltatorii imobiliari.

Unul dintre standurile cele mai vizitate a fost cel al dezvoltatorului imobiliar ce detine Cartierul Latin, iar asta si datorita 'reprezentantiei' Ginei. In alta ordine de idei, vizitatorii au putut remarca faptul ca in Cartierul Latin sunt 200 de locuinte disponibile, preponderent garsoniere si apartamente de doua camere.

“Pretul unei garsoniere este de 43.000 Euro cu TVA, avand ca suprafata 43 de metri patrati, iar pretul unui apartament de 2 camere ajunge la 58.000 de Euro cu TVA pentru o suprafata de 58 de metri patrati”, a declarat Directorul de Vanzari Gisca Ionut.

Invitata speciala, vedeta de televiziune Gina Pistol a captat atentia publicului, explicand persoanelor interesate calitatea ofertei propusa de acest dezvoltator imobiliar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.