Proaspat revenit in randul burlacilor, actorul Sean Penn s-a si afisat cu noua achizitie, manechinul Jessica White, cu 24 de ani mai tanara decat el.
Cei doi au fost surprinsi saptamana trecuta in ipostaze tandre la o petrecere private. Potrivit unei surse, actorul si noua lui iubita au fost de nedespartit toata seara si pareau ca au o relatie destul de serioasa.

Tanara mulatra de origine canadiana s-a facut remarcata in videoclipurile lui Jay-Z si John Legend si a prezentat pentru Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Marc Jacobs si Tommy Hilfiger.

Dupa 13 de casnicie, Sean Penn a divortat recent de sotia sa Robin Wright cu care are impreuna doi copii, Dylan Francis in varsta de 18 ani si Hopper Jack de15 ani. Cei doi actori au mai inaintat actele de divort si in decembrie 2007 dar dupa patru luni, cuplul s-a impacat si cererea a fost retrasa de la tribunal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.