Jon Bon Jovi si-a exprimat nemultumirea fata de folosirea imaginii lui Kurt Cobain in noua editie a jocului Guitar Hero.
Krist Novoselic si Dave Grohl (fostii componenti ai trupei Nirvana) si-au exprimat saptamana trecuta dezamagirea, dupa ce au aflat ca imaginea regretatului lor coleg de trupa va putea fi folosita in Guitar Hero 5.

Kurt Cobain,
fostul lider Nirvana care s-a sinucis in 1994, poate fi folosit de utilizatorii jocului pentru a inerpreta o serie de piese, printre care ‘You Give Love A Bad Name' semnata Bon Jovi.

Din acest motiv, interpretul ‘It's My Life' s-a alaturat protestului celor care au activat in Nirvana, potrivit Musichat. "Nici eu nu stiu daca as vrea asta. Sa aud vocea altcuiva pe o versiune de-a mea cartonata? Nu stiu, dar suna fortat. "

Vedeta in varsta de 47 de ani a fost ofertata de gigantul producaoar de jocuri Activision, insa nu a acceptat sa se alature numelor precum Cobain, Jimi Hendrix sau Johnny Cash. "Am avut hartiile. Ma vroiau in acel joc, insa am refuzat. Nimeni nu mi-a spus insa despre faptul ca as fi cantat piesele altora. Nu stiu cum as fi reactionat la asta."

Courtney Love a declarat saptamana trecuta ca va intenta proces impotriva sefilor de la Activision, potrivit News.cnet. Vaduva lui Cobain sustine ca nu ar fi acceptat niciodata proiectul, daca ar fi stiut ca cel care a fost Kurt Cobain va fi ‘reincarnat' in hiturile lui Bon Jovi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.