Fotomodelul Katie Price, cunoscuta sub numele de Jordan, sustine ca a fost violata de mai multe ori de catre o persoana cunoscuta, careia nu-i dezvaluie numele.
"Un personaj foarte celebru m-a violat si Peter stie cine e. Asta s-a intamplat cu multi ani in urma, inainte sa fiu cu Peter. Familia si prietenii mei stiu, de asemenea", a declarat vedeta, insa Peter Andre a negat ca ar fi stiut despre acest viol.

“Nu stiu de ce neaga. Acesta nu este Peter pe care il cunosteam. Este foarte crud pentru ca el stie foarte bine cine a fost autorul violului.”
, a adaugat modelul, potrivit Showbiz Spy.

Fosta sotie a lui Peter Andre a marturisit ca a fost violata pentru a-l apara pe noul sau iubit, Alex Reid, acuzat ca ar fi jucat intr-un film in care era glorificat violul. Jordan a declarat ca nu ar putea niciodata sa aibe o relatie cu o persoana acuzata de asa ceva, pentru ca violu este un subiect sensibil pentru ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.