Celebra actrita Angelina Jolie a confirmat ca va participa la un bal de caritate organizat pentru copiii abuzati sexual din Romania.
Astfel, sotia lui Brad Pitt va fi prezenta pe 21 octombrie la Campania sociala “Noi spunem "NU!" abuzurilor sexuale impotriva minorilor”, organizata la initiativa Asociatiei de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza, scrie Click!

Printre invitatii la eveniment se mai numara si Cristian Chivu, Ilie Nastase, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabita, Maia Morgenstern, Leonard Doroftei, Madalina Manole, Elena Gheroghe si Catalin Botezatu. Acestia vor licita obiecte personale in vederea infiintarii a 42 de centre pentru copii. Primul se construieste deja in comuna Potigrafu.

Balul de caritate va avea loc cel mai probabil la Hotelul Intercontinental.

Daca vrei sa opresti ca inca un copil sa fie abuzat sexual, semneaza petitia: "Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.