Europe, cea mai importanta trupa rock din Suedia, care a lansat celebra piesa "The Final Countdown", revine in showbiz cu un nou album de studio si o serie de concerte, scrie presa internationala de specialitate.
La 26 de ani de la debut, Europe a lansat al noualea album de studio din discografia trupei, intitulat "Last Look At Eden".

"Este un disc de rock clasic, desi nu ne-am propus in mod special acest lucru. Piesele de pe album au aparut spontan, fara nicio restrictie in privinta stilui si a influentelor", spune liderul si solistul vocal al trupei, Joey Tempest, potrivit NewsIn.

Pentru turneul de promovare a albumului, trupa a confirmat deja noua concerte in Marea Britanie, care vor avea loc in 2010, incepand cu 18 februarie.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", aparut in 1986 si vandut in trei milioane de exemplare numai in SUA. In afara hit-ului care da titlul albumului, "The Final Countdown" a inclus si alte piese de succes, printre care "Rock the Night" si balada "Carrey".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.