Specialistii in machiaj de la Hollywood si-au facut treaba atat de bine la filmul "A Christmas Carol", noua ecranizare a cartii omonime a lui Charles Dickens, incat Jim Carrey, interpretul rolului principal, este practic de nerecunoscut, scrie presa americana, dupa lansarea trailer-ului.
In pelicula care va fi lansata la inceputul lunii noiembrie, Carrey interpreteaza rolul nesuferitului Ebeneezer Scrooge - un om de afaceri zgarcit si fara suflet, care nu crede in spiritul Craciunului.

Munca oamenilor de la machiaj, care a insumat zeci de ore pe durata filmarilor, a avut un rezultat aproape de perfectiune: spectatorul nu are decat sansa de a-l ghici pe cel din spatele "mastii", iar trasaturile personajului au corespuns, din punct de vedere al fortei de sugestie, exigentelor dictate de regizorul Robert Zemeckis, scrie NewsIn.

Alaturi de Carrey, in film joaca si alte nume cu notorietate - Gary Oldman, Colin Firth, Bob Hoskins si Robin Wright Penn.

Rolul Ebeneezer Scrooge este al treilea din cariera lui Jim Carrey in care fata actorului sufera transformari incredibile in urma machiajului si a efectelor speciale. Primul a fost "The Mask", din 1994. Au urmat "How the Grinch Stole Christmas" (2000), cu Carrey in rolul unui personaj dusmanit tot cu Craciunul, si "Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events" (2004), in care, culmea, actorul a intrat in pielea unui maestru al deghizarilor.

Realizat cu tehnologie 3D, "A Christmas Carol" va fi lansat in Romania, SUA, Marea Britanie, Rusia si Finlanda pe 6 noiembrie. Pentru a se pastra mesajul filantropic din romanul lui Dickens, toate incasarile din seara premierei londoneze vor fi donate unui spital din capitala Angliei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.