Imagini incredibile cu Michael Jackson repetand pentru ceea ce ar fi urmat sa fie concertele de revenire de pe arena O2 din Londra au aparut astazi pe internet.
Trailer-ul peliculei "This is It" este montat din mai bine de 100 de ore filmate de echipe care l-au urmat pas cu pas pe regele muzicii pop din aprilie pana in iunie. Filmul isi propune sa ofere imagini din spatele scenei, in care Michael poate fi vazut punand la punct ultimele detalii ale concertelor ce urmau sa aiba loc pe arena O2, potrivit Tabu.

Trailerul acesta reprezinta primele 2 minute jumatate de care avem parte, din filmul Michael Jackson's This Is It, cu premiera mondiala (inclusiv romaneasca) pe 28 octombrie. Michael Jackson's This Is It este realizat prin selectia unor secvente din sute de ore de repetitii si inregistrari din culise cu legendarul artist, filmate cu imagine high definition si sunet digital de cea mai inalta acuratete, de la pregatirile pentru concertele pe care urma sa le sustina la Londra. Nu vor lipsi secventele in 3-D, interviuri cu cei mai apropiati prieteni si colaboratori ai artistului, informeaza Cinemagia.

"Filmul va oferi ocazia spectatorilor de a trai o experienta inedita, ca si cand s-ar afla la concert, in imediata apropiere a scenei, combinata cu lungi secvente documentare, care le arata modul meticulos in care se pregatea Jackson pentru spectacolele de la Londra, din toamna acestui an", declara Kenny Ortega unul dintre realizatorii productiei.







Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.