Solista Vera Lynn a devenit, la 92 de ani, cea mai longeviva artista care a intrat in topurile din Marea Britanie, cu albumul "We'll Meet Again: The Very Best of Vera Lynn", potrivit presei britanice.
"Sunt foarte incantantata si, de asemenea, suprinsa de faptul ca un disc pe care l-am inregistrat cu atatia ani in urma s-a reintors in topuri. Nu am de gand sa inregistrez din nou. Cu cat imbatranesti, corzile vocale se deterioreaza, asa ca m-am pensionat", a spus Vera Lynn la lansarea noului album, potrivit NewsIn.

Cantareata britanica si-a sarbatorit succesul revenirii in topuri la un restaurant cu specific pescaresc de pe Coasta de Azur.

Alti artisti care au cucerit topurile la varste inaintate sunt Bob Dylan, la 68 de ani, cu albumul "Together Through Life", lansat in aprile, si Neil Diamond, care anul trecut, la 67de ani, a scos discul "Home Before Dark".

Vera Lynn s-a nascut pe 20 martie 1917 in Marea Britanie, iar cariera sa muzicala a cunoscut o ascensiune in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Printre cele mai cunoscute melodii ale sunt "We'll Meet Again" si "The White Cliffs of Dover".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.