Kanye West a comis cea mai mare gafa de la MTV VMA 2009, jignind-o pe cantareata in varsta de 19 ani, Taylor Swift pe motiv ca premiul pe care tocmai l-a castigat, apartinea lui Beyonce.
In timp ce gratioasa Taylor Swift le multumea fanilor pentru voturile ce i-au adus trofeul Best Female Video (primul premiu MTV VMA al tinerei artiste), rapperul a navalit pe scena, i-a luat microfonul lui Swift si a spus: "Taylor, sunt fericit pentru tine, te voi lasa sa termini, insa Beyonce a avut unul din cele mai bune clipuri din toate timpurile."

Protestul lui West a generat o serie de huiduieli din partea publicului prezent la Radio City Music Hall, in timp ce Beyonce privea ingrozita, iar Swift abia isi ascundea lacrimile. Fanii interpretei ‘You Belong With Me' au inceput apoi sa aclame numele tinerei castigatoare, pentru a o ajuta pe aceasta sa depaseasca acel moment delicat, potrivit Musichat.

Nu doar participantii la ceremonia MTV VMA si-au aratat indignarea fata de comportamentul dubios al rapperului. Fostele colege de trupa ale lui Beyonce si-au exprimat on-line punctul de vedere. Nici Pink nu s-a lasat mai prejos, postand: "Kanye West e cel mai mare nemernic de pe acest Pamant. Si puteti sa ma citati.", in timp ce Katy Perry a postat pe Twitter: "La naiba cu tine, Kayne. E ca si cum ai fi strivit o pisicuta. De aceea Beyonce e eroul meu."

Dupa aces gest deplasat, organizatorii i-au cerut lui West sa paraseasca ceremonia MTV VMA, potrivit OMG.com. Si daca interpretul 'Heartless' a fost demon pentru Taylor, ingerul a venit in persoana lui Beyonce. Diva care a fost rasplatita cu premiul pentru 'Video Of The Year' i-a salvat seara lui Taylor.




Taylor Swift a vorbit despre comportamentul grosolan de care a dat dovada Kanye West la gala premiilor MTV Video Music Awards. Dupa incident, Taylor a declarat in culise pentru MTV News: "A fost o noapte nebuna, nu-i asa? Ei bine, eram acolo sus si deodata l-am vazut pe Kanye pe scena, Eram foarte incantata...iar mai apoi nu am mai fost deloc." Interpreta ‘Love Story' s-a oprit inainte de a spune ceva negativ despre vedeta hip-hop.


Dupa ce s-a dat in spectacol, distrugand discursul tinerei artiste country, West si-a cerut mai tarziu scuze, prin intermediul blogului sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.