Se pare ca ni se pregateste o denominare si in cazul festivalurilor romanesti. Dupa ce ca avem doar cateva cu traditie, "Cerbul de Aur" se lupta sa nu-si piarda coarnele, iar "Mamaia" se zbate sa supravietuiasca.
Anul acesta, Televiziunea Romana s-a tot jucat de-a uite "Cerbul", nu e "Cerbul", incat ne intrebam daca nu cumva a organizat o vanatoare pentru ca sa ni-l omoare pe singurul cerbisor de aur. Si Mamaita mai are putine editii de trait, daca nu i se administreaza lei grei, la greu.

PREMIANTI

Desi situatia e mai roza ca niciodata, cineva mai are curajul sa organizeze o gala a topurilor si a festivalurilor, mai pe scurt, FESTOP. Astfel, in perioada 29-31 iulie se vor aduna in Piata Centrala din Navodari cantareti si creatori de moda de top. Directorul artistic este nimeni altul decat Gabriel Cotabita, iar producator este Aldacofilm. Aceasta minune se intampla sub patronajul Primariei orasului Navodari. Inainte de a va prezenta pe larg programul din fiecare seara, va dezvaluim gazda festivalului: Crina Matei.

In deschiderea galei, VH2 va sustine un recital, urmeaza apoi Simplu si Impact (laureati la Gala Premiilor MTV) si corul de copii "Allegretto" (premiat la numeroase festivaluri nationale si internationale). Nu lipsesc nici artistii populari: Niculina Stoican, Adriana Aurica Bucevschi (castigatoarea marelui premiu al Festivalului "Maria Tanase"), Olguta Berbec, Ansamblul Folcloric din Turcia si Ansamblul Folcloric "Maria Tanase" din Craiova.

Prima seara se va incheia cu o prezentare de moda, din cadrul Festivalului "Transilvania Fashion". Cea de-a doua seara de gala ii apartine lui ProConsul, Hi-Q, Nico, Mihai Traistariu si "Festivalului de Moda Iasi". 3rei Sud Est, Nicola, Mandinga, Sofia Vicoveanca si o prezentare de moda, din cadrul "Bucharest Fashion Week", vor trage cortina la FESTOP, in ultima zi a lunii Cuptor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.