Cati dintre noi nu si-au dorit sa fie in pielea lui Rumburak si, la o simpla rasucire de inel, sa dispara din ochii celorlalti? Probabil ca nu exista om care sa nu fi visat la posibilitatea de a deveni invizibil.

Nu este simplu de presupus ce ar face o persoana daca ar fi pentru o zi, sau macar pentru cateva ore, invizibila. Stiind ca nimeni nu l-ar mai putea trage la raspundere pentru faptele sale, acel om ar avea toate femeile frumoase din lume, ar calatori fara sa scoata un leu din buzunar sau ar fura orice ii face placere. Pornind de la aceste considerente, am realizat un sondaj printre vedetele autohtone pentru a afla ce ar face daca ar fi invizibile pentru 12 ore sau daca au simtit vreodata ca nu beneficiaza de atentia celorlalti.

HAINE DE FIRMA

Despre Cream se stie ca este innebunita dupa hainele de firma si masinile scumpe. Asa ca, daca ar fi invizibila, Claudia ar da iama prin magazine, dupa toale, apoi si-ar lua o supermasina: "In primul rand, as goli toate magazinele cu haine de firma si, in al doilea rand, mi-as lua cele mai misto masini". Cantareata nu s-a simtit niciodata invizibila. Chiar si la inceputul carierei, cand de obicei nimeni nu te baga in seama, Claudia a beneficiat de atentia celor din jur.

Fostul component al Spitalului de Urgenta, Vali Craciunescu, are o slabiciune pentru urmasele Evei. Insa, cum acordeonistul n-a fost niciodata un Don Juan, nu am fost prea surprinsi de raspunsul sau. "M-as strecura in patul celor mai frumoase femei din lume. Si daca tot as fi invizibil, mi-ar placea sa asist la sedintele Guvernului pentru a le asculta tampeniile", a spus Craciunescu. El a mai adaugat ca la inceputul carierei s-a simtit, mai mereu, invizibil.

Jojo ar dori un singur lucru: sa calatoreasca dintr-o tara in alta fara sa cheltuiasca nici un ban. "As vrea sa fac ocolul Pamantului in mai mult de 80 de zile. Mai ales ca as merge gratis", a punctat interpreta. In schimb, Nick de la N&D ar asculta ce vorbesc prietenii sai despre el. "As stii si eu in sfarsit cine ma barfeste si care imi sunt tovarasii adevarati", a declarat cantaretul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.