La CityPaintball din baza Keoke a avut loc lansarea volumului 2 al "Farselor lui Buzdugan", cu un razboi paintball special pentru ziaristi. Cand lupta era mai apriga, a aparut Terminatorul de Ras, Daniel Buzdugan, calare pe un ATV alaturi de Mihai Morar, inarmati pana in dinti si comunicand cu lumea printr-o portavoce. Cei doi motociclisti i-au "inconjurat" pe luptatorii-ziaristi, i-au somat sa lase armele si sa se pregateasca pentru noua sesiune de farse ale lui Buzdugan, cuprinse pe noul CD.

"Am ajuns la volumul 2 al farselor, dar sunt mic copil: am aflat zilele trecute de la o "victima" ca Nicolae Guta are nu mai putin de 24 de volume scoase pana acum! Asa ca mai am de invatat, baieti si fete, pana sa ma pot lauda cu un serial!", declara farsorul Buzdugan. Dupa ce au facut cunostinta cu Buzdugan si Morar sub forma de Terminatori, invitatii au purces la o sesiune de gratare, mici si bere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.