Janet Jackson a vorbit pentru prima data de la moartea fratelui sau si a marturisit ca de pe 25 iunie nu a mai putut sa se uite la televizor.
Janet Jackson a acordat revistei Harper's Bazar primul interviu de la moartea fratelui sau, Michael Jackson. Cantareata a marturisit ca nu s-a mai uitat la televizor din 25 iunie, ziua in care Jacko a trecut in nefiinta.

Din cand in cand, in toiul interviului, Janet ramanea fara vorbe, extrem de afectata de pierderea fratelui ei. "Fratele meu este, adica a fost... Imi cer scuze, mi-e foarte greu sa accept ca nu mai e".

Desi a ales sa nu vorbeasca despre conditiile mortii lui Michael, Janet a marturisit ca regele muzicii pop parea extrem de bine dispus atunci cand s-au vazut pentru ultima data, pe 14 mai, la o reuniune de familie, scrie Tabu. "Ne-am distrat de minune in acea zi. Ne-am tot sunat dupa doar pentru a ne spune unul altuia cat de bine a fost", a povestit cantareata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.