2009 a fost un an cu productii cinematografice de exceptie, care au inregistrat incasari uriase, chiar si in vreme de criza. Lansari spectaculoase se asteapta insa si la sfarsit de an. Yuppy a selectat cele mai asteptate zece titluri!

Scriitorul Cormac McCarthy a creat o poveste minunata, dupa ce a obtinut deja mai multe premii de literatura odata cu lansarea cartii. Astfel, se vehiculeaza faptul ca pelicula are sanse sa fure mai multe premii, in special pentru impresiile vizuale. The Road, cu Viggo Mortensen, Charlize Theron sau Robert Duvall in distributie, se anunta a fi un film emotional, cu decoruri de vis si o poveste originala.


Ricky Gervais si Jason Bateman se intalnesc intr-o comedie de zile mari: Gervais joaca rolul unui om care traieste intr-un univers in care nu exista minciuna...Asta pana cand chiar el o descopera si incepe sa faca abuz de ea. Din distributie mai fac parte Jennifer Garner, Tina Fey sau Rob Lowe.

Brad Pitt a avut un an destul de bun, motiv pentru care a mai obtinut un rol, in The Tree of Life, alaturi de perfectionistul Sean Penn. Se pare ca Terrence Malick, un scriitor / regizor care se stie ca face arta si-a dorit ca Brad Pitt sa faca parte din distributie. Totusi, filmul se anunta cam misterios, deoarece nu se cunosc inca prea multe detalii, iar trailerul oficial nu a delectat inca ochii cinefililor.

Regizorul Jason Reitman, cunoscut din "Juno" sau "Thank You for Smoking", a creat o poveste a carei actiunea se va petrece chiar si printre nori, acolo unde un expert isi gaseste dragostea. Filmul, cu George Clooney, Danny McBride sau Vera Farmiga, va fi lansat pe 4 decembrie.

Rob Marshall a strans pentru acest film actori de renume, castigatori de Oscar: Penelope Cruz, Nicole Kidman, Daniel Day-Lewis si altii, el insusi fiind extrem de cunoscut pentru Chicago...Mai trebuie sa spunem ceva? Ne vedem la film, in noiembrie!


Cititi mai multe pe Yuppy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.