Sansele ca Angelina Jolie sa ne faca o vizita in urmatoarea perioada sunt foarte mari, nu pentru o filmare pe undeva prin zonele frumoase si izolate ale Romaniei, ci adusa de un ONG chiar in Bucuresti pentru un bal de caritate.
Aceasta nu si-a confirmat prezenta pana acum, dar ONG-ul se afla in negocieri cu managerul vedetei, declara PR-ul campaniei sociale, pentru Antena3.ro.

Potrivit UrbanBite, balul este organizat de Asociatia de Interventie Terapeutica in Situatii de Criza (AITC) in cadrul campaniei "Spuneti NU abuzului sexual fata de minori". Balul va avea loc la Palatul Ghica, la sfarsitul lunii octombrie. La eveniment au confirmat deja participarea Ilie Nastase, Cristi Chivu si Leonard Doroftei, care vor licita obiecte personale.

Daca vrei sa opresti ca inca un copil sa fie abuzat sexual, semneaza petitia: "Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.