Chiar daca li s-a interzis de catre tribunal sa se vada timp de cinci ani, Rihanna si Chris Brown planuiesc sa plece intr-o vacanta romantica in Mexic.
"Au vorbit cu avocatii lor sa vada daca au voie sa se vada si acum planuiesc o vacanta de doua saptamani in Mexic. Vor sa petreaca ceva timp impreuna si sa-si clarifice problemele inainte de a face publica relatia din nou”, a declarat o sursa pentru StarMagazine.

Vacanta din Mexic nu este singura escapade a celor doi. La putin timp dupa incidentul din februarie, cand Rihanna a fost agresata de iubitul ei, cei doi au petrecut un weekend romantic la resedinta lui Sean Diddy Combs din Star Island, Miami Beach. [Rihanna si Chris Brown, din nou impreuna]

“Ce s-a intamplat a fost un soc pentru amandoi si nu aveau ce face decat sa se desparta, dar au tinut legatura in secret pentru ca le era dor unuia de celalalt. Niciodata nu au incetat sa se iubeasca." a mai spus sursa citata.

Chris Brown a pledat vinovat pentru atacul asupra Rihannei si a fost condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii si i-a fost interzis sa se aproprie de fosta sa iubita timp de cinci ani. De asemenea, cantaretul in varsta de 20 de ani a fost obligat sa urmeze un an de consiliere psihica, pe probleme de violenta domestica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.