Solistul U2, Bono Vox, va produce filmul "The Virgin of Las Vegas", in care Liam Neeson va interpreta rolul unui cantaret irlandez alcoolic, stabilit in SUA, a anuntat casa de productie irlandeza Parallel Pictures, cu ocazia Festivalului de Film de la Venetia, potrivit The Guardian.
Actiunea filmului, centrata pe lumea trupelor muzicale si cultura pop irlandeza, are loc in anii '70. Personajul interpretat de Neeson locuieste in Las Vegas si ajunge sa descopere ca viata sa se schimba dupa intalnirea cu un strain misterios, scrie NewsIn.

Scenariul filmului ii apartine lui Barry Devlin, membru al trupei irlandeze Horslips iar bugetul peliculei este estimat la 14 milioane de dolari.

In prezent, Liam Neeson are un program foarte incarcat, cu filmari pentru remake-urile "Clash of the Titans" si "The A-Team" , pentru cel de-al treilea film din seria "Cronicile din Narnia", dar si pentru biografia "Lincoln", realizata de Steven Spielberg, in care detine rolul principal.

Solistul de la U2 este familiarizat cu lumea cinematografiei, dupa ce a produs documentarul "Miss Sarajevo" si lungmetrajul "The Million Dollar Hotel", in care a avut si un rol


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.