Hitul "Poker Face" semnat Lady GaGa este pe primul loc in clasamentul descarcarilor de pe Internet, ierarhie infiintata in Marea Britanie in urma cu cinci ani.
Potrivit reprezentantilor Official UK Charts Company, piesa a fost downloadata contra cost de aproape 780.000 de internauti.

Si pentru ca ne-a demonstrat de nenumarate ori ca nu se multumeste cu putin, pe locul al treilea se afla tot GaGa, cu single-ul sau de debut "Just Dance", care a fost cumparat online de "numai" 700.000 de fani.

Magulita de aceste rezultate, artista a declarat pentru BBC: "Sunt onorata sa fiu in acelasi timp producatorul si interpreta locurilor intai si trei, in topul celor mai downloadate piese din istoria UK."

Potrivit Musichat, pe locul secund s-au pozitionat Kings Of Leon cu ‘Sex On fire' si ‘Use Somebody', in timp ce La Roux s-a clasat pe cinci, cu hitul ‘In For The Kill'.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.