Manusa de culoare alba, ornata cu briliante, a fost purtata de artist in timpul premierei filmului "Ghosts", in 1996.
Accesoriul specific megastarului a fost licitat de casa Bonhams & Goodmans, in Melbourne, fiind cumparata de Hard Rock Hotel & Casino din Las Vegas contra sumei de 49.000 de dolari, informeaza AFP.

Potrivit reprezentantilor casei de licitatii, manusa a fost purtata de Michael la premiera din Sydney a filmului "Ghosts", pe 15 noiembrie 1996. Regele muzicii pop se afla in Australia in cadrul turneului History, la scurt timp de la casatoria sa cu Debbie Rowe, citeaza NewsIn.

Peter Holmes, critic muzical, si prietenul artistului, Bill Hibble, au fost printre invitatii la premiera cinematografica. La sfarsitul proiectiei, Michael Jackson a aruncat manusa in directia lor, pentru a le multumi. Manusa a fost acum scoasa la licitatie de tatal lui Hibble, potrivit reprezentantilor casei de licitatii.

"Michael Jackson a dat manusa cuiva din public in Australia si majoritatea colectionarilor de obiecte care au apartinut cantaretului sunt la curent cu povestea acestei manusi", a declarat Warwick Stone, curatorul muzeului Hard Rock din Las Vegas. Potrivit acestuia, trei alte manusi ale lui Michael Jackson vor fi scoase la licitatie anul acesta, in SUA.

Michael Jackson a decedat pe 25 iunie, in locuinta sa din Los Angeles.





Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.