Dupa gala laureatilor, italianul Antonino a declarat ca acesta este primul premiu important din cariera, exprimandu-si dorinta de a incepe sa colaboreze cu artisti romani
"Este formidabil ceea ce mi se intampla. Am sperat tot timpul ca voi pleca de la Brasov cu un premiu, dar nu am crezut ca acesta va fi marele trofeu. Este un pas foarte important pentru cariera mea si sunt convins ca o va influenta pozitiv. As vrea foarte mult sa incep sa colaborez cu artisti romani, mai ales cu Horia Brenciu, cel din repertoriul caruia am preluat piesa Septembrie, luni. De ce nu, am putea incerca sa cantam amandoi piesa asta superba, eu in romaneste, iar Horia in italiana“, a declarat proaspatul detinator al marelui trofeu, relateaza NewsIn.

In ceea ce priveste destinatia celor 10.000 de euro pe care i-a primit ca premiu, Antonino spune ca va dona o parte din acesti bani. "Ce pot spune acuma este ca vreau sa donez o parte din bani, atat in Romania, cat si in Italia. Sunt convins ca putem gasi
oameni care au nevoie mare de ei“
, a mai spus italianul.

Cerbul de argint le-a revenit brasovenilor de la „The Marker“. „Tinta noastra a fost sa castigam un premiu si ne bucuram ca am reusit acest lucru. Pentru noi acest premiu este un Cerb de Aur Alb. Urmeaza sa ne promovam albumul si sa continuam ceea ce am inceput“, a declarat Paul Mates, solistul si liderul trupei.

Pentru Ovi, romanul din Norvegia care a venit pentru a doua oara la Cerbul de Aur, premiul obtinut, maie exact Cerbul de Bronz, este un important pas in cariera. Ovi a spus fost uimit sa constate cat de mult a fost apreciat de juriu, dar si de catre telespectatorii care i-au acordat si Premiul de Popularitate.

Premiile editiei din acest an la festivalul "Cerbul de Aur" au fost Cerbul de Aur, in valoare de 10.000 de euro, Cerbul de Argint, in valoare de 7.000 euro, Cerbul de Bronz, de 5.000 euro si Premiul Special al Juriului, in valoare de 3.000 de euro. Acestora li s-a adaugat Premiul de Popularitate, ales pe baza voturilor exprimate de telespectatori pe perioada celor trei zile de concurs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.