Actrita britanica Helen Mirren, premiata cu Oscar pentru rolul din "The Queen", se intoarce pe micile ecrane in rolul detectivului din serialul politist "Prime Suspect", episodul pilot urmand sa fie produs in SUA, de NBC.
Productia va avea durata de doua ore si va fi urmat de episoade cu durata traditionala de 50 de minute, care ar urma sa compuna a opta serie din "Prime Suspect", scrie NewsIn citand presa britanica.

Cu Mirren in rolul detectivului Jane Tennison, serialul a debutat in 1991 si a fost intrerupt in 2006, in ciuda popularitatii si castigarii mai multor distinctii BAFTA. Primele sapte serii "Prime Suspect" au fost produse de canalul britanic ITV.

In varsta de 64 de ani, Helen Mirren a jucat in aproape 100 de filme si se numara printre cele mai apreciate actrite britanice ale momentului. In prezent, patru noi pelicule care o au ca protagonista se afla in faza de post-productie, iar in 2010, actrita va incepe sa filmeze si pentru thriller-ul "Brighton Rock".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.