Joyce Hawkins, mama rapperului Chris Brown, afirma ca a ramas socata cand a aflat ca fiul sau, care mereu a fost un ingeras, si-a agresat iubita.
Joyce Hawkins, ea insasi o victima a violentei domestice, a declarat ca a fost dureros sa auda ca fiul sau a fost in stare de asa ceva si confesiunea lui Chris de la acea vreme inca o “bantuie”. Dar cu toate acestea, ea a fost mereu alaturi de fiul sau si l-a sprijinit in momentele grele.

"A fost cel mai dureros moment al vietii mele sa il aud spunandu-mi asta", a declarat mama lui Brown pentru revista People. Aceasta a declarat ca in saptamanile de dupa incident nu a putut sa urmareasca stirile despre fiul sau pe care l-a sfatuit ca pe viitor daca se intampla sa mai fie intr-o situatie asemanatoare, cel mai bine este sa plece si sa evite orice problema.

"Nu am vazut niciodata vreo inclinatie spre violenta la Chris. Nu a avut in trecut niciun incident violent. A fost mereu micul meu inger", a mai spus Hawkins care a adaugat ca Rihanna a fost pentru ea ca o fiica si ca ii este dor de ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.