Resedinta din Los Angeles a fost achizitionata de stilistul francez Christian Audigier. Acesta isi doreste sa transforme resedinta in muzeu
"Da, am cumparat casa lui Michael Jackson", a confirmat Christian Audigier, creator de moda autodidact devenit multimilionar, celebru la Hollywood gratie vedetelor care i-au adoptat stilul sau de moda relaxat si colorat., potrivit AFP, citeaza NewsIn.

Stilistul a fost unul dintre apropiatii megastarului. Acesta a declarat ca in casa unde Michael Jackson a murit, vor fi organizate expozitii cu ocazia comemorarii mortii vedetei. Designerul nu are insa autorizatia din partea municipalitatii sa transforme casa in muzeu, asa cum dorea. Resedinta de dimenisiuni impresionante este situata in cartierul de lux Holmby Hills.

Locuinta apartinea lui Hubert Guez, asociatul lui Christian Audigier, iar Michael Jackson o inchiriase cu 100.000 de dolari pe luna.
Regele muzicii pop a murit la 25 iunie in urma unui stop cardiac cauzat de o intoxicare acuta cu propofol, un anestezic foarte puternic, a stabilit Institutul medico-legal din Los Angeles, care a calificat moartea cantaretului drept "omucidere".

Christian Audigier spune ca Michael Jackson era "in mare forma" inainte de a muri, la varsta de 50 de ani. "Era foarte slab, dar era si dansator totodata. Era foarte implicat in pregatirea concertului pe care urma sa-l sustina la Londra si era foarte fericit ca revine pe scena", sustine stilistul.

Venit la Paris pentru a cuceri piata franceza, dupa ce in Statele Unite si-a construit un adevarat imperiu, acesta a declarat despre moartea lui Michael: "Bineinteles, imi lipseste. Dumnezeu sa-l binecuvanteze!". Potrivit presei americane, in ultimele luni de viata, Michael Jackson ar fi colaborat cu Audigier la o linie de haine pentru copii.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.