Primul iubit al Monicai Columbeanu, George Gavril, este fratele barbatului care saptamana trecuta si-a omorat fetita in varsta de trei ani, pe motiv ca a confundat-o cu diavolul.
George, un boxer de succes, detinator al unui titlu olimpic la categoria supergrea, a fost impreuna cu sotia lui Irinel Columbeanu, intr-o perioada in care aceasta avea 15 ani.

Potrivit Cancan, fratele ucigasului a marturisit ca inca mai tine la Monica si de aceea s-a implicat in scandalul declansat de Oana Zavoranu, dupa ce a dat-o afara pe Monica din platoul emisiunii pe care o modera la Kanal D. Atunci, George Gavril a spus ca, daca se intampla s-o vada pe Oana pe strada, o va injura si ii va bate obrazul, pentru ca a jignit-o pe Monica.

De asemenea cei doi fosti amorezi s-au mai intalnit si in Izvorani, localitate in care locuiesc si sotii Columbeanu si unde George se antreneaza la o baza sportiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.