Actorul Morgan Freeman, in varsta de 72 de ani, va primi Golden Icon Award, premiu acordat pentru recunoasterea carierei unui actor, in cadrul Festivalului de Film e la Zurich, potrivit revistei Vraiety.
"Talentul sau cu multiple fatete, simtul sau al afacerii si integritatea i-au adus un nivel de respect atat in, cat si in afara industriei de divertisment, de care putini alti actori se bucura. Rolurile sale multiple, de la ofiter de politie la criminal, de la ucigas profesionist la Dumnezeu insusi, arata ca Morgan Freeman evita sa se concentreze pe un singur gen", considera organizatorii festivalului, potrivit NewsIn.

Morgan Freeman va participa la festival pentru a primi distinctia, in cadrul serii de inchidere, pe 3 octombrie. Festivalul de la Zurich il va omagia si pe regizorul Roman Polanski, cu un premiu pentru intreaga cariera si o retrospectiva a operelor sale.

Premiul a fost acordat pentru prima oara in 2008 actorului Sylvester Stallone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.