Desi a promis ca nu se va mai casatori niciodata, se pare ca cel mai ravnit burlac din lume s-a hotorat, intr-un final, sa se aseze la casa lui. Cum de s-a razgandit? Actualua sa iubita, italianca Elisabetta Canalis, ar fi un motiv de inteles
Potrivit mai multor surse apropiate actorului, acesta i-a cerut iubitei sale, in varsta de 30 de ani, sa se mute impreuna in resedinta sa din Los Angeles. "George este de-a dreptul indragostit de Eli si vrea sa locuiasca impreuna", a declarat o sursa pt Daily Express. Cei doi sunt de nedespartit in ultimul timp, fiind surprinsi de-a lungul verii in Italia, la una dintre casele actorului, de la lacul Como.

"Este un pas important pentru George, in varsta de 48 de ani, in conditiile in care, mai tot timpul a fost un spirit liber, se pare ca Elisabetta este femeia potrivita pentru el", dezvaluie apropiatii. Relatia dintre actor si modelul de origine italiana a fost in atentia presei din Peninsula toata vara, surse din anturajul lui Clooney dezvaluind ca acesta a cumparat deja un inel de logodna, urmand ca cei doi sa se casatoreasca la anul.

Anul trecut, la scurt timp dupa despartirea de Sarah Larson, Clooney a recunoscut faptul ca 'a esuat mizerabil' cu femeile, iar asta dupa ce in urma unui mariaj de patru ani cu Talia Balsam, a declarat ca mariajul nu este pentru el si ca atare nu se va mai casatori vreodata. "Nu cred in povestile cu <Happy Ending>, pentru ca viata este a naibii", obisnuia Clooney sa spuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.