Din cauza problemelor financiare, Britney a fost nevoita sa plece in turneu la cateva luni dupa ce suferise o cadere nervoasa.
Britney risca sa piarda 100 milioane de dolari daca nu onora contractul semnat inainte de a suferi caderea nervoasa, care prevedea sa scoata un nou album pe piata si sa mearga intr-un nou turneu. Dezvaluirile au fost facute in cartea despre viata cantaretei, "Inside The Dream", scrisa de jurnalistul Steve Dennis.

"Daca ar fi renuntat la spectacole, pierderile ar fi ajuns la aproape 100 milioane de dolari, ceea ce este foarte mult pentru cineva care valoreaza doar 60 sau 65 de milioane", i-a declarat lui Dennis, Robert Baker, directorul studioului de dans unde Britney repeta adesea inaintea spectacolelor.

In momentul in care cantareata si-a inceput noul turneu, multi au sustinut ca Britney este inca “vulnerabila” din punct de vedere mental.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.