In ciuda faptului ca de-a lungul timpului multe vedete autohtone au pozat goale pentru diverse publicatii, numai cateva dintre aceste pictoriale au ramas celebre.
Desi i s-au propus sume mari de bani pentru a renunta la haine in fata aparatelor de fotografiat, Cristina Rus nu s-a lasat induplecata pana nu si-a facut operatia de marire a bustului. Imediat dupa interventia chirurgicala, vedeta a prins curaj si s-a lasat pozata goala in cabina de dus, scrie Click.

Chiar daca nu a fost niciodata de acord sa apara in revistele dedicate sexului tare sau sa pozeze in ipostaze vulgare, Andreea Marin s-a dezbracat partial pentru cateva pictoriale publicitare in care era acoperita doar de lenjerie intima.

O alta vedeta care nu se sfieste sa apara goala in fata aparatelor de fotografiat este si Andreea Raicu, care de-a lungul timpului a fost protagonista mai multor pictoriale incendiare. Andreea nu a vandut pozele nici unei publicatii, preferand sa considere acele cadre arta fotografica in pictoriale pentru reviste glossy.

Si Iulia Albu, sotia designerului Mihai Albu, s-a lasat fotografiata goala, fiind acoperita doar de accesoriile create de sotul ei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.