Vocea si chitara solistului trupei rock Nirvana, Kurt Cobain, vor fi readuse pe scena in noua versiune a jocului video Guitar Hero, alaturi de alte legende ale muzicii, printre care Jimi Hendrix si Johnny Cash, potrivit presei de specialitate din SUA.
Celebrele piese "Smells like teen spirit"si "Lithium", inregistrate la ultimele concerte ale trupei Nirvana in Anglia, se vor afla printre piesele pe care beneficiarii jocului video le vor putea interpreta.

Compania producatoare a jocului, Activision, a anuntat ca versiunea avandu-l printre protagonisti pe Cobain va fi lansata pe 1 septembrie, scrie NewsIn.

Guitar Hero 5 va include cea mai variata colectie de hit-uri ale muzicii rock. Pe langa Kurt Cobain, Jimi Hendrix si Johnny Cash, cumparatorii jocului vor putea intra sa se "substituie" si lui Bob Dylan, Iggy Pop sau Carlos Santana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.