Organizatorii Festivalul International de Film din Romania RO – IFF au precizat, joi, intr-un comunicat de presa, ca actorul american Kevin Costner nu a confirmat participarea la manifestarea aradeana, dupa ce initial anuntasera ca acesta va concerta alaturi de formatia sa Modern West.
"Festivalul International de Film din Romania Ro - IFF ar putea aduce la Arad inca o personalitate de exceptie din lumea filmului - actorul Kevin Costner. Organizatorii doresc sa-l invite pe actorul Kevin Costner sa sustina la Arad un concert alaturi de trupa sa de country rock Modern West in seara zilei de 3 octombrie la Strandul Neptun.

Palmaresul de succes al actorului include 'Dansand cu lupii', din 1990, pelicula pentru care Kevin Costner a lucrat atat ca actor, cat si ca regizor si producator. Alte filme in care a facut roluri memorabile sunt "O lume perfecta", "Postasul", "Campionul" sau "The Bodyguard", alaturi de Whitney Houston.

In ultima perioada, Kevin Costner si-a indeplinit si visul de a canta alaturi de trupa de country rock Modern West. Acesta a marturisit faptul ca are acest vis de mai bine de 20 de ani. Modern West a lansat primul album, "Untold Truths", in noiembrie anul trecut. La acea vreme, artistul declara: "Adevarata mea personalitate se dezvaluie doar atunci cand sunt pe scena cu colegii de trupa si facem muzica“, se arata intr-un comunicat de al Casei de Cultura a Municipiului Arad, organizator al Festivalul International de Film din Romania RO - IFF.

Incepand cu acest an, Festivalul International de Film Bucuresti (BIFF) isi schimba atat denumirea, in RO - IFF, dar si locul de desfasurare, fiind organizat la Arad. Editia din acest va incepe la data de 26 septembrie si va cuprinde trei sectiuni: „Femeia in cinema“ (Woman in Cinema), care se adreseaza filmelor realizate exclusiv de femei, o sectiune dedicata filmelor din tarile din bazinul Marii Negre si Sectiunea Focus, dedicata cineastului Emir Kusturica, relateaza NewsIn.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.