Actorii Jennifer Garner si Ben Affleck s-au casatorit miercuri seara, intr-o ceremonie secreta de pe o insula din Caraibe, a informat o sursa apropiata cuplului, transmite Mediafax. Potrivit aceleiasi surse, cei doi vor avea si un copil spre sfarsitul anului. Affleck si Garner s-ar fi casatorit pe o insula britanica din sud-estul Insulelor Bahamas. "Ben si Jennifer s-au casatorit ieri (n.r., miercuri), iar ea este insarcinata", a precizat aceasta sursa.

Copilul va fi primul pentru ambii actori. Garner, in varsta de 33 de ani, si Affleck, cu un an mai tanar, au jucat impreuna in "Pearl Harbour" (2001) si "Daredevil" (2003). Jennifer Garner a mai fost casatorita cu actorul Scott Foley, iar Affleck a fost la un pas de a se casatori cu Jennifer Lopez, dar nunta a fost anulata in ultimul moment, in septembrie 2003. Agentul lui Ben Affleck a refuzat sa confirme casatoria si sarcina lui Garner, iar reprezentanta actritei nu a putut fi contactata. Potrivit presei, Affleck a cerut-o in casatorie pe Garner in aprilie, iar luna urmatoare, presa mondena a inceput sa anunte ca actrita asteapta un copil.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.