Fosta sotie a omului de afaceri Silviu Prigoana, jurnalista Adriana Bahmuteanu e insarcinata. Cei doi s-au despartit din nou in urma cu o luna si abia dupa aceea Adriana a aflat ca e gravida.

Ea sustine ca incercarile ei de a lua legatura cu fostul sot au fost sortite esecului si ca acesta nu e deloc interesat de faptul ca ea e insarcinata. Pe de alta parte, Silviu Prigoana spune ca va recunoaste copilul, fie ca este sau nu al lui. Povestea de iubire dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana este una plina de neprevazut. Daca pana acum despartirile si impacarile lor intrasera deja in rutina, iata ca, atunci cand fiecare a decis sa-si vada de viata lui, a intervenit o noua problema: Adriana e insarcinata, ea spunand ca tatal viitorului copil e chiar Silviu Prigoana.

"Acum o luna am decis sa ma despart de Silviu si aveam de gand sa-mi vad de viata mea. incercasem de prea multe ori sa fac aceasta casnicie sa mearga, fara succes. Dupa ce am plecat de la el, am aflat ca sunt gravida. Am facut trei teste de sarcina, toate au iesit pozitive, dupa care am mers la medicul Cristian Radoi, care mi-a confirmat. Am fost foarte fericita, pentru ca de trei ani ma chinuiam sa fac un copil si nu reuseam.

Am incercat atunci sa iau legatura cu Silviu, sa ma consult cu el, cum era si firesc. Degeaba. Am incercat prin rude, prieteni, dar nu a vrut sa discute cu mine despre acest subiect. Dupa care am inceput sa primesc mesaje si telefoane de amenintare. I-am trimis primele ecografii, nimic. Apoi i-a spus mamei mele ca nu crede ca e copilul lui, dar eu ma arat dispusa sa merg la Viena, unde e o clinica in care se face un test incepand cu a treia luna de sarcina si care-ti arata al cui e copilul. Nu a vrut.

Din cauza stresului in care am trait, sacul in care e copilul e desprins de uter, asa ca iau un tratament care sa ma ajute sa duc sarcina la bun sfarsit." Silviu Prigoana nu s-a aratat ingrijorat de faptul ca va fi tata din nou, ci doar putin sceptic. "Educatia primita nu-mi permite sa comentez afirmatiile doamnei Bahmuteanu. Lasati copilul sa se nasca, sa vedem intai daca poate duce sarcina la bun sfarsit, si eu ma voi ocupa de el, fie ca este al meu, fie ca nu.

Eu sunt dispus sa am grija de toti copiii ai caror mame spun ca sunt facuti cu mine. Am posibilitati materiale, deci nu e o problema. O sa-i dau celui mic tot ce-si doreste, asa cum i-am dat si Adrianei. Adriana a aratat niste poze in care bebelusul nu avea nici mustata si nici picior de lemn. Dupa ce sa stiu ca e al meu?", ne-a spus omul de afaceri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.