James Blunt, Patricia Kaas, Printul Felipe al Spaniei si, mai nou, Madonna, sunt doar cateva dintre celebritatile care au preferat apartamentul regal, in care s-a cazat diva pop
Situat la etajul 7 al hotelului, apartamentul costa 5.000 de euro pe noapte si are peste 260 de metri. Pe langa apartamentul regal, Radisson dispune de alte camere ce pot gazdui oricand vedete de calibru international.

Astfel, personalitati precum Patricia Kaas, Morcheeba, Vonda Shepard, Printesa Maxima a Olandei, Sarah Ferguson sau ducesa de York, au preferat sa se cazeze in luxosul hotel bucurestean, cu ocazia vizitei in Romania.

Inaugurat in septembrie 2008, in urma unei investitii de 70 milioane euro, hotelul Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, cu 424 de camere, dintre care 301 standard, 74 executive, 10 camere pentru persoane cu dizabilitati si 39 de apartamente cu facilitati moderne.

Galerie foto


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.