Show-ul divei pop din aceasta seara poate stabili un nou record de asistenta la un concert organizat in Romania, intrecand performanta reusita in 1992 de Michael Jackson, care a adunat 70.000 de spectatori pe fostul stadion National.
Pe locul doi in clasament se afla, deocamdata, legendara trupa britanica Rolling Stones, care, in 2007, a cantat in fata a 60.000 de fani, tot pe stadionul National. Urmeaza Depeche Mode, cu 40.000 de spectatori in 2006, la concertul sustinut pe aceeasi arena, potrivit NewsIn.

Topul asistentei la concertele din Romania este completat de trupele rock Metallica si Iron Maiden, care au avut in jur de 25.000 de spectatori la concertele de pe stadionul Cotroceni din Capitala, in timp ce la show-ul Kylie Minogue din 2008, desfasurat pe acelasi stadion, s-au inregistrat 20.000 de spectatori. Ceva mai putina lume, 15.000 de oameni, a venit, in 2007, la concertul Deep Purple, care a avut loc tot pe Cotroceni.

Concertul Madonna de miercuri, primul sustinut in Romania de regina muzicii pop, este inclus in "Sticky & Sweet Tour", considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. Anul trecut, la concertele din turneu au asistat peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase si s-au inregistrat vanzari de bilete record.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.