Dupa mai bine de un an, de cand au cantat la spectacolele lui Florin Petrescu, alias Axinte, Raluca si Denisa Tanase nu si-au primit nici pana astazi onorariile de peste 20.000 de euro.
Dupa ce ca nu le-a platit onorariile care se ridica la suma de 19.500 de euro la care se adauga si 150 de milioane pe factura, Petrescu nici nu le mai raspunde la telefon, situatie cat se poate de suparatoare pentru cele doua surori.

Desi nu sunt singurele cantarete aflate in aceasta situatie, Raluca si Denisa sunt primele dispuse sa faca publica aceasta poveste. "Multi sunt in situatia noastra, dar nu au curajul sa vorbeasca. Dar noi ne-am hotarat sa spu-nem aceste lucruri, pentru ca, pe viitor, lumea sa stie cu cine lucreaza. Poate noi nu o sa ne mai vedem banii, dar sa nu mai fie pacaliti si altii. Am asteptat destul, zic eu, si am fost cat se poate de intelegatoare, dar nu mi se pare normal sa nu ni se mai raspunda la telefon dupa un an de zile. In total avem de primit 19.500 de euro si 150 de milioane de lei pe factura. Sunt altii care au aproape 50.000 de euro de luat de la Florin Petrescu", a declarat Denisa Tanase pentru Cancan.

De partea cealalta Axinte a declarat ca nu este vorba decat de 100 si ceva de milioane de pe factura. “Si eu astept sa imi dea primariile banii, ca am de luat de la primari aproape opt miliarde. Nu poti sa-i dai in judecata ca vrei sa mai colaborezi cu ei, ca din 300 mi-au iesit primari 280", se apara Florin Petrescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.