Actrita Susan Sarandon, castigatoarea a unui Oscar, in 1996, pentru rolul din "Dead Man Walking", va juca in continuarea filmului de succes "Wall Street", care va fi regizata, ca si pelicula originala, de Oliver Stone, potrivit presei americane.
La finalul negocierilor privind detaliile contractuale, Sarandon se va alatura echipei din care face parte si Frank Langella, nominalizat anul acesta la Oscar, datorita prestatiei din "Frost/Nixon", scrie NewsIn.

Filmul se va numi "Wall Street 2: Money Never Sleeps", iar din echipa ar urma sa faca parte si Michael Douglas, care a detinut rolul principal in primul "Wall Street". Filmarile vor incepe in luna septembrie.

Acum 22 de ani, "Wall Street" i-a adus lui Douglas premiul pentru cel mai bun actor in rol principal atat din partea Academiei Americane de Film, cat si la gala Globurilor de Aur.

In "Wall Street", starul american interpreta rolul unui milionar lipsit de scrupule, care recurge la orice mijloace pentru a invinge concurenta. Distributia de atunci ii includea si pe Charlie Sheen, Martin Sheen, Daryl Hannah si Terence Stamp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.