Diva R&B-ului a fost desemnata de revista Billboard Femeia Anului, pentru succesul ei care a inspirat intreaga industrie muzicala.
Ultimul album al artistei, "I Am... Sasha Fierce", lansat anul trecut, s-a clasat pe primul loc in topurile americane pentru mai multe saptamani la rand iar o parte din piesele de pe acest album precum "If I Were a Boy" sau "Single Ladies", au devenit hituri care au inspirat milioane de femei.

Beyonce a primit nominalizarea revistei Billboard atat pentru influenta sa asupra culturii pop cat si pentru operele sale de caritate. Pe parcursul turneului "I Am...", cantareata a donat 2.500 de bilete familiilor din Detroit afectate de criza din industria auto si a ajutat organizatiile caritabile care se ocupa de hranirea saracilor, scrie BBC.

"Beyonce, cu stilul sau unic si reusita in afaceri, a inspirat femeile din intreaga lume" a declarat Bill Werde, director editorial al publicatiei Billboard. "Beyonce este o artista premiata in mai multe randuri cu Discul de Paltina si este o femeie foarte talentata, care reuneste calitatile de excelenta si reusita pentru care a fost creat acest premiul <Woman Of The Year>", a adaugat el.

Beyonce va primi trofeul "Woman Of The Year" in cadrul evenimentului Billboard Women In Music Event 2009, care va avea loc la New York, pe 2 octombrie.

Printre celebritatile care au mai primit din partea Billboard titlul de "femeia anului" in anii trecuti se numara cantareata R&B Ciara si vedeta muzicii country Reba McEntire.

Cantareata, care este casatorita cu rapperul Jay-Z, va sustine luna viitoare un concert la competitia de Formula 1 din Singapore. De asemenea, Beyonce a primit si noua nominalizari la premiile MTV Music Video Awards, eveniment programat pe data de 13 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.