Actorul american Mickey Rourke a refuzat ideea unei continuari a filmului de succes "The Wrestler", preferand sa-si petreaca timpul pe o plaja din Croatia, unde a fost invitat cu ocazia Dubrovnik Film Meeting, anunta Daily Mail.
Rourke s-a plans de relatia pe care a avut-o cu regizorul peliculei "The Wrestler", Darren Aronofsky, care il santaja cu neplata salariului pentru a se antrena excesiv, scrie NewsIn. In aceste conditii, actorul in varsta de 55 de ani a ales sa lucreze la continuarea filmului de actiune "Iron Man", care, ii asigura el pe cinefili, este mult mai buna decat filmul original.

Rolul din "The Wrestler", pentru care Mickey Rourke a primit, anul acesta, un Glob de Aur si a fost nominalizat la Oscar, a insemnat, practic, relansarea carierei actorului remarcat in anii '80 in pelicule ca "Nine 1/2 Weeks", "Year of the Dragon", "Barfly", "Johnny Handsome" si "Angelheart".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.