Dupa lungi deliberari, juriul a oferit marele Trofeu Mamaia 2009 unei tinere din Republica Moldova, Alexa (Olga Fesenko).
Tanara in varsta de 21 de ani a impresionat juriul, in finala sectiunii de interpretare, cu piesa “Doar iubirea ta”, ale carei versuri ii apartin cantaretei si care a fost compusa de Alexandru Brasoveanu. Trofeul Mamaia 2009 din acest an consta intr-un autoturism Skoda Fabia.

Ajuns la a 39-a editie, Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia a avut parte anul acesta si de o premiera. Pentru prima data in istoria concursului, locurile 2 si 3 la sectiunea Creatie muzicala nu au mai fost acordate, juriul anuntand ca a decis contopirea acestora cu premiul intai, care a fost decernat pentru patru compozitii, scrie Cotidianul.

Laureatii celor doua sectiuni - Interpretare si Componistica (creatie) - au fost desemnati dintre cei 13 finalisti din 25 de participanti la fiecare dintre cele doua categorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.