Au mai ramas doar doua zile pana la concertul Madonnei si mare parte din staff-ul artistei a ajuns deja in Romania, echipa autohtona lucrand alaturi de tehnicienii Sticky & Sweet Tour pentru a pune la punct ultimele detalii ale evenimentului.
Cea mai de anvergura productie de eveniment de la acest moment din lume, “Sticky & Sweet Tour” angreneaza resurse umane si tehnice impresionante pentru concertul de la Bucuresti: o echipa de peste 1200 de oameni lucreaza zi si noapte la amenajarea spatiului in care fanii Madonnei isi vor putea vedea live idolul pentru prima data in Romania! Show-ul de la Bucuresti va fi alcatuit din 4 episoade - “Pimp”, “Old School”, “Gypsy” si “Rave” - pentru fiecare episod Madonna si dansatorii ei avand diferite tinute, pe care si le vor schimba pe parcursul spectacolului.

In ceea ce priveste zona de backstage, unde artista va fi „cazata” in seara concertului, staff-ul artistei se ocupa direct de amenjarea camerelor, singura solicitare a acestora pentru organizatori fiind ca tavanul din cabine sa fie acoperit cu o panza de matase de culoare alba. Diva este insotita pe tot parcursul turneului de 34 de persoane “apropiate” - staff-ul personal - inclusiv doi antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, precum si un bucatar italian! Tot in zona de culise vor fi amenajate o sala de masaj, o cabina de dus cu hidromasaj, si o sala de gimnastica, echipamentele de fitness si elementele de design interior fiind aduse chiar de echipa artistei. Pentru amenajarea zonei de backstage, vor fi necesasare 500 de scaune si mese, 30 de canapele si 500 de trandafiri albi si rosii. O persoana din staff-ul Madonnei este insarcinata cu verificare culiselor inainte de sosirea artistei, pentru a se asigura de faptul ca toate cerintele au fost indeplinite in cel mai mic detaliu!

Incepand de luni, ultimele bilete pentru concertul Madonna vor putea fi achizitionate doar de la casa de bilete situata la intrarea in Parcul Izvor, in dreptul statiei de metrou Izvor. Casa de bilete va fi deschisa luni si marti intre orele 12:00 si 21:00, iar miercuri, in ziua evenimentului, intre 09:00 si 22:00. Cei care nu si-au cumparat inca bilete ar trebui sa se grabeasca, in prezent fiind disponibile bilete doar in Gazon B (120 lei), Gold Bar (600 lei) si respectiv VIP (800 lei). Ca urmare a depistarii unor cazuri de falsificare a biletelor pentru concertul Madonna, organizatorii ii sfatuiesc pe interesati sa achizitioneze bilete numai de la punctele de vanzare autorizate! Cei care au cumparat deja bilet de la alte puncte de vanzare decat din reteaua magazinelor Diverta, Myticket.ro sau cabina de bilete din Parcul Izvor, pot verifica autenticitatea acestora accesand site-ul www.myticket.ro/madonna.

Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonna va avea loc pe 26 august, in Parcul Izvor din capitala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.