Sotul lui Demi Moore este atat de multumit de realizarile sale, incat si-ar mai dori de la viata doar o clona, pentru a fi si mai bun!
Cu binecunoscutul simt al umorului ce il caracterizeaza, Ashton dezvaluie cat de bine ii merge in ultimul timp, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Astfel ca, nu-i mai ramane decat sa faca glume, chiar si pe aceasta tema.

"Viata mea nu ar fi mai frumoasa nici daca as fi nevoit sa stau toata ziua pe plaja. Am devenit atat de bun in tot ceea ce fac, incat cred ca as avea nevoie sa fiu clonat ca sa pot fi mai bun de atat. Alta solutie nu vad", scrie Cancan.

Unul dintre motivele pentru aceasta gandire este faptul ca, in ultima vreme, actorul isi permite sa refuze roluri. "Am citit un scenariu care mi-a placut la nebunie, dar a trebuit sa refuz. Era prea mare diferenta fata de ce facusem pana acum. Oricat de bun as fi fost, lumea nu m-ar fi luat in serios", a mai spus fosta gazda a emisiunii "Punk'd".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.