Familia Jackson a anuntat ca funeraliile lui vedetei muzicii pop vor avea loc, in cele din urma, la data de 3 septembrie, in Los Angeles, si nu pe 29 august, cum anuntase initial.
Locul inmormantarii ramane acelasi: Megastarul va fi ingropat in Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn din Glendale, suburbie a Los Angelesului, anunta AFP, potrivit NewsIn.

Ceremonia, strict privata si rezervata familiei si prietenilor apropiati, va incepe la ora locala 19.00 (4 septembrie, 5.00, ora Romaniei).

Marti, familia Jackson anuntase ca funeraliile vor avea loc la 29 august, ziua cand regele muzicii pop ar fi implinit 51 de ani. Familia nu a precizat insa motivul pentru care a amanat funeraliile cu cateva zile.

Construit dupa modelul celebrului Campo Santo din Genova, Italia, Marele Mausoleu din Forest Lawn este protejat de multiple camere de securitate, iar accesul este sever reglementat.

O parte publica adaposteste o reproducere dupa La Cena, fresca milaneza a lui Leonardo da Vinci, precum si mai multe copii ale statuilor lui Michelangelo.

Michael Jackson a murit la data de 25 iunie, la varsta de 50 de ani, in Los Angeles, in urma unui stop cardiac. Politia isi continua ancheta referitoare la cauzele mortii artistului. Investigatiile s-au concentrat asupra dependentei artistului de numeroase medicamente foarte puternice, unele dintre ele probabil furnizate de ultimul sau medic, Conrad Murray, aflat in centrul anchetei.[Doctorul lui Michael Jackson va fi acuzat de omor prin imprudenta].



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.