Trupa Bon Jovi va lansa, pe 10 noiembrie, un nou album, intitulat "The Circle", primul single de pe acesta urmand sa fie piesa "We Werent Born To Follow", a anuntat Universal Music.
"The Circle" va fi al 14-lea album din discografia de 25 de ani a trupei, scrie NewsIn.

Autorii single-ului "We Weren’t Born To Follow" sunt solistul vocal Jon Bon Jovi si chitaristul Richie Sambora, iar producator este John Shanks, care a mai colaborat cu cei de la Bon Jovi la ultimele albume ale trupei, "Have A Nice Day" (2005) si "Lost Highway "(2007). Cele doua albume au stabilit recorduri de vanzari si de popularitate in istoria trupei, intrand direct pe primul loc in topul Bilboard.

Trupa americana Bon Jovi este unul dintre cele mai importante nume ale muzicii rock din toate timpurile. A castigat mai multe premii Grammy si a vandut peste 120 de milioane de discuri, iar la concertele sale au asistat aproximativ 34 de milioane de fani.

Cel mai valoros disc lansat de Bon Jovi este considerat "Slippery When Wet", din 1986, pe care se afla hit-urile "Livin' on a Prayer", "You Give Love a Bad Name" si "Wanted Dead or Alive".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.