Aflata in fata varstei de 22 ani, excentrica VJ-ita MTV Oana Tache si-a luat cei mai buni prieteni si a plecat sa viziteze nici mai mult nici mai putin de 10 tari din Europa.
Dupa ce a a colindat meleagurile Austriei, Italiei, Germaniei, Elvetiei, Frantei, Angliei sau Belgiei, VJ Oana s-a oprit 3 zile in Amsterdam pentru a-si sarbatori ziua de nastere.

Desi petrecerea aniversara a avut loc in capitala party-maniacilor, Oana Tache a avut parte la revenirea in tara de o alta petrecere, de data aceasta din partea familiei si a colegilor de la MTV si ProFM DANCE.

“Viena, Venetia, Verona, Innsbruck, Lichtenstein, Montreaux, Paris, Calais, Hythe (tinutul Kent, Anglia), Belgia si intr-un final Amsterdam au reprezentat punctele de popas si distractie maxima ale vacantei mele. Turul de 2 saptamani prin Europa dar si petrecerea surpriza care m-a asteptat la venirea in tara, la care s-au adaugat si restul prietenilor mei si familia mi-au incarcat “motorasele” destul de bine, asa ca m-am intors plina de energie, de idei traznite si buna dispozitie si sunt gata sa-mi fac telespectatorii si ascultatorii sa zambeasca, sa rada si sa se bucure de viata in stilul MTV si ProFM DANCE!”,
a declarat VJ Oana.

Cunoscuta ca fiind mare colectionara de benzi desenate, muzica buna si filme celebre, prietenii VJ-itei MTV s-au alaturat pentru a-i oferi cele mai frumoase cadouri.

“M-am bucurat foarte mult de toate cadourile primite si de sutele de mesaje cu urari de bine de la prieteni, amici si fani MTV. Practic, intreaga nebunie cu excursia prin Europa este vazuta si considerata ca fiind cel mai mare cadou de ziua mea”, povesteste Oana Tache.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.