Controversata cantareata vrea sa duca la un alt nivel cultura gay, introducand acest concept in mainstream.
Lady Gaga pregateste un turneu alaturi de rapper-ul Kanye West, dar inainte de a pleca la drum a vrut sa fie sigura ca s-a facut inteleasa si l-a avertizat pe cantaret ca show-ul va fi unul gay, scrie Contact Music.

"Sunt gay. Muzica mea e gay. Show-ul meu este gay. Si imi place ca e gay. Si imi iubesc fanii gay si toti vor veni la show-ul nostru. Si va ramane gay".

Dupa cum toata lumea stie, homesexualitatea nu mai reprezinta de mult un subiect tabu pentru cantareata, in varsta de 23 de ani, care sustine ca va ramane intotdeauna fidela acestei sectiuni de public, deoarece ei sunt cei care i-au deschis drumul spre succes.

"Cand am intrat in aceasta industrie, persoanele gay au fost cele care m-au ridicat la inceput. Mi-am luat angajamentul fata de ei, iar ei fata de mine si datorita comunitatii gay, astazi sunt cine sunt. Nu sunt doar o unelta underground pentru mine. Sunt intreaga mea viata"
, a declarat cantareata pentru revista Out.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.