Cea mai noua productie a studiourilor WingNut, drama SF "District 9", este liderul box-office-ului american, cu incasari de 37 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, potrivit hollywood.com.
Realizat cu un buget redus, fara vedete in distributie si regizat de Neill Blomkamp, "District 9" spune povestea unei populatii extraterestre venite pe Pamant si fortate sa locuiasca in tabere de refugiati din Africa, scrie NewsIn.

Locurile urmatoare sunt ocupate de liderul saptamanii trecute, “G.I. Joe: The Rise of Cobra”, cu incasari de 22,5 milioane de dolari, si un alt film SF, "The Time Traveler's Wife", aflat la week-end-ul de debut in cinematografe, care a totalizat 19,2 de milioane de dolari.

“G.I. Joe: The Rise of Cobra” va avea premiera in Romania pe 28 august, in vreme ce "The Time Traveler's Wife" va rula incepand cu 6 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.