Madonna a sarbatorit ieri 51 de ani, dintre care aproape trei decenii fiind dedicate fanilor sai.
Madonna, pe numele sau intreg Madonna Louise Veronica Ciccone-Ritchie, s-a nascut pe 16 august 1958 in Bay City, Michigan. Si-a inceput cariera in New York unde s-a mutat avand doar 35 $ in buzunar, artista declarand ulterior: "A fost cel mai curajos lucru pe care l-am facut vreodata”.

In 1984 lanseaza cel de-al doilea album, “Like a virgin”, devenind primul ei album No. 1 din SUA. In acelasi an, vedeta socheaza opinia publica si critica de specialitate cu aparitia in cadrul MTV Video Music Awards cu o interpretare inedita a piesei “Like a virgin”, diva iesind dintr-un tort imbracata intr-o rochie de mireasa. Anul 1985 marcheaza consacrarea la nivel mondial al artistei, prin succesul pieselor “Material Girl”, “Dress You Up” si “Angel”.

De atunci, o cunoastem pe Madonna pentru extravaganta ei si pentru prezenta ei scenica spectaculoasa. Criticii si fanii au apreciat-o pentru albume ca “Music”, “Ray of Light” sau “Confessions on a Dance Floor”.

Cariera impresionanta a artistei cuprinde nu mai putin de 10 albume de studio, 5 colectii de hit-uri si best-of-uri, 8 turnee internationale, fiecare dintre acestea contribuind la transformarea Madonnei in “regina necontestata a muzicii pop”.

Pe langa numeroasele albume devenite no 1, Madonna a castigat si un Globul de Aur pentru rolul sau,din filmul “Evita”, apoi un premiu Grammy pentru “Cel mai bun cantec scris pentru un film sau o televiziune”: „Beautiful Stranger”. Iar piesa “Die another day”, inclusa pe coloana sonora a filmului cu James Bond, a marcat 20 de ani de cariera ai artistei.

Madonna va sosi in Bucuresti cu un show incendiar pe 26 august in Parcul Izvor, parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic.


Peste 80.000 de fani i-au cantat "La multi ani!" Madonnei, la concertul de la Varsovia

In ciuda protestelor ultracatolicilor polonezi, Madonna a avut parte, la concertul de la Varsovia, de un public cald si o atmosfera efervescenta, peste 80.000 de fani fiind prezenti la show-ul de ieri seara, care a marcat si ziua de nastere a artistei, informeaza AFP.

Fanii au fluturat mii de inimioare albe din carton si i-au cantat vedetei "La multi ani!" in engleza si in poloneza. "Iubesc ceea ce fac, iar voi chiar imi schimbati viata. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodata", a raspuns, vizibil impresionata, artista, aflata pentru prima oara in Polonia.

Madonna- Die Another Day



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.