Niciodata departe de controverse, soprana Angela Gheorghiu a provocat multe discutii printre iubitorii de opera, dupa ce si-a anuntat retragerea dintr-o serie de reprezentantii ale operei "Carmen", de Bizet, comenteaza The Telegraph, in editia electronica.
Un purtator de cuvant al sopranei a precizat ca aceasteia ii este imposibil sa interpreteze cele sase reprezentatii de la Opera Metropolitana din New York, din "motive personale". Productia prevazuta sa deschida seara de Anul Nou este pusa in scena de Sir Richard Eyre, cu participarea Angelei Gheorgiu si a sotului acesteia, tenorul francez Roberto Alagna.

In ultimul timp, presa internationala a scris despre relatia tensionata dintre Gheorghiu si sotul ei Roberto Alagna. Intr-un interviu din luna aprilie anul acesta, pentru The Telegraph, Alagna marturisea ca, momentan, relatia cu sotia sa trece printr-o perioada mai dificila, in care nu-si vorbesc, locuiesc in orase diferite si comunica doar prin e-mail sau sms. "Relatiile dintre noi sunt reci momentan. Mi-a trimis cateva sms-uri aseara, in care imi spunea ca va veni aici (Londra, n.r.) dupa Pasti, dar nu i-am raspuns. Cateodata cred ca o iubesc prea mult", se confesa Alagna.

Angela Gheorghiu a debutat pe scenele internationale in 1992, cu "Boema", de Puccini, la Covent Garden. In acelasi an a urcat pe scena Operei Metropolitane din New York.

In ultimul timp, soprana s-a implicat intr-o serie de actiuni de promovare, printre care sustinerea Festivalului de teatru Ideo Ideis din Alexandria sau prezentarea Bucurestilor, in cea mai recenta editie a Luis Vuitton City Guides, potrivit NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.